Feedback

Aankoop lmc camper met service en garantie

Wij hebben begin januari 2022 een zeer mooie LMC camper kunnen kopen bij Taekema campers met ook een correcte inruildeal, de nieuwe camper werd prima afgeleverd na uitvoerige controle van de belangrijke delen, na 1 ritje kwam er een klein technisch probleem onderweg in luxemburg, dat werd perfect opgelost na telefonisch met Taekema campers in overleg onder de bovag garantie regeling, het bedrijf is erg professioneel, de technische mensen zeer goed, de directie en overig personeel zijn geweldig vriendelijke en vakkundige mensen, dus zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen uw camper te kopen of te laten repareren, bedankt allemaal bij Taekema campers en ga zo door met uw bedrijf, top

mark & marjo ramaekers
5 februari 2022

Service

In oktober 2021 onze 1e camper aangeschaft bij Taekema in Gorredijk. Uit een groot aanbod de camper die ons het meest aanstond gekocht. Omdat je in oktober koopt en dan nog niet met de camper op vakantie gaat, werd ons meegedeeld dat de garantieperiode van 3 maanden zo nodig met 3 maanden verlengd zou kunnen worden. Van dit aanbod hebben wij graag gebruik gemaakt. Nu een kleine 5 maanden later voor het eerst met de camper op pad geweest. Al snel bleek dat de kraan in de badkamer lekkage vertoonde en dat het water, als er druk op de leiding kwam te staan, andere uitgangen zocht, waardoor het bij de aansluitingen begin te lekken. Dat lekken was zodanig, dat er een plas water op de vloer in de camper kwam te staan.
Na een telefoontje met het bedrijf konden wij (op terugweg van ons weekendje uit) bij hen langs komen om de oorzaak van de lekkage te beoordelen. Onze camper werd direct naar binnen gereden, de monteurs gingen aan de slag en, na 2 eerlijke kopjes koffie, en een klein half uurtje wachten, kon de camper weer meegenomen worden met een nieuwe kraan en herstelde aansluitingen. LOF voor de geweldige service die door Taekema Gorredijk aan ons geleverd is.

Jan van Arkel
15 maart 2022

Service

In juni 2021 een 15 jaar oude camper gekocht bij Taekema. Best spannend. Naar Frankrijk en later naar Duitsland geweest + weekenden weg. 7000 probleemloze kilometers gereden in 2021. Aan het einde van het seizoen begaf de kachel het. Geen printplaat e.d. meer te krijgen, nieuwe kachel geplaatst. Duur grapje maar Taekema heeft e.e.a. technisch goed en netjes verzorgd. Nu (door eigen schuld) een lekke waterleiding. Kostenloos vervangen door Taekema.
Fijne service van Take en Laurens!

Hanneke & Hans Tretmans
26 maart 2022

Service

Bij Taekema gaat het om kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Daarom reis ik graag van Zwolle naar Gorredijk voor het onderhoud van onze camper.

Andre ten Caat
22 juni 2022

Uitstekende service

In oktober 2021 een 2e hands camper gekocht. Na aflevering in de winterstalling geplaatst en pas in april voor het eerst er mee weg. Bij aflevering werd meegedeeld, dat eventuele garantie na 3 maanden geen probleem zou zijn. Helaas hebben wij hier gebruik van moeten maken, een kraantje was defect en werd kosteloos vernieuwd. Weer op, pad, bleek dat de afvoer bij dat kraantje verstopt zat. Tevens bleek dat bij diesel tanken er lekkage ontstond. (Pas bij de 2e tankbeurt geconstateerd). Uit onderzoek bleek slang naar de tank gescheurd. Terug (in juni 2022) naar Taekema, waar we op bijzonder plezierige manier te woord werden gestaan en na uitleg en onderzoek zijn de reparaties alsnog onder de garantiebepalingen uitgevoerd. Een bedrijf dat je vertrouwen geeft en waar je graag terug komt.

Jan van Arkel
27 juni 2022

Service

Wij hebben onze camper goed in kunnen ruilen voor de camper die we hebben gekocht bij Teakema. Een ongedwongen fijne sfeer bij deze firma met een hele fijne verkoper genaamd Laurens. De camper werd top afgeleverd en we kregen een goede uitleg van hoe de camper te gebruiken . Een paar storingen die we ontdekten werden snel en goed verholpen. Er stond meteen een leenauto voor ons klaar. We hebben een heel goed gevoel aan de firma Teakema overgehouden. Mocht je op zoek zijn naar een mooie betrouwbare camper, dan zou ik hier zeker eens langsgaan.

Fam. de Graaf
16 juli 2022

Service en garantie

We hebben eind vorig jaar (2021) een 2e-hands camper (Hymer, 2006) bij Taekema gekocht. Uiteraard zijn er altijd wat zaken aan een gebruikte camper en die werden netjes opgelost. Dat mag je van iedere dealer verwachten. Maar na ca. 5 maanden (wel binnen km-garantie) bleken de krukaskeeringen te lekken (hard geworden door ouderdom). Ook dit werd wederom netjes opgelost en mocht ik zelfs bij mij in de buurt (Gorredijk ligt >180 km van mijn woonplaats af), laten herstellen op kosten van Taekema! Dus dat je ver weg woont hoeft dus geen rol te spelen. Het is echt een klantvriendelijk bedrijf. Chapeau voor Laurens 🙂 Fam de Wit

A de Wit
2 augustus 2022

Onveilige achterband

Na het verhelpen van een paar kinderziektes een week terug van De kop van Noord-Holland naar Zuid-Limburg gereden. Onderweg begon de camper steeds meer te trillen en schudden. Wielen niet goed uitgebalanceerd?
Op de terugweg naar Noord-Holland werd het schudden nog erger dus eenmaal thuis gebeld met de heer Taekema. Advies was om naar een Euromaster- garage te gaan. Daar constateerde de garage (in Heerhugowaard) dat het metalen binnenwerk kapot was en er daardoor een bobbel was ontstaan wat de veiligheid bepaald niet ten goede kwam.
Na contact met de heer Taekema wilde hij graag dat een bepaald merk band zou worden gemonteerd. Deze was helaas niet op voorraad en bestellen zou een week duren. Bovendien raadde de garage aan om ook de andere achterband gelijktijdig te vernieuwen omdat deze ook niet te vertrouwen was.
De heer Taekema stemde er mee in dat er twee flink duurdere banden zouden worden gemonteerd, ook omdat nu verder rijden de kans op een klapband enorm zou vergroten. En zo gezegd, zo gedaan. En alles viel onder de garantie.
Geweldige service dus!! Enorm bedankt hiervoor.

Dick en José Krabbendam
9 september 2022

Aankoop camper

1e aankoop camper!
Fijne ervaring met kundig personeel

Theo k
14 januari 2022

Wat een super fijn bedrijf,

Wat een super fijn bedrijf, enorme keuze en kundig personeel.

joop
6 juli 2022

J. De lange

Nu de camper een half jaar in gebruik.
destijds vlak na de aankoop ontdekten we een aantal kinderziektes,
een lekke afvoer en een accu die na 4 uren al leeg was.
Wij hebben dit gemeld bij Taeke en konden een afspraak maken om dit te laten verhelpen, we hebben toen onze fietsen meegenomen en het gecombineerd met een bezoek aan Friesland.

5 augustus 2021

Gastenboek

Na alle reacties gelezen te hebben in het gastenboek heb ik besloten hier mijn camper te gaan kopen.

5 augustus 2021

Cora van der Hall

Ruime keuze uit diverse campers tegen betaalbare prijzen. Vriendelijk personeel.

29 mei 2021

Teun Eilander

Mooi bedrijf met een zeer ruim aanbod in meerdere prijs categorieën. Behulpzame medewerkers die ook weten waar ze over praten.

29 mei 2021

Aanvulling op onze vorige reaktie

We waren al heel tevreden over Taekema,zie onze vorige reaktie,maar:na 1 maand,tijdens ons 1e uitstapje met de camper ging er iets kapot,we konden niet verder rijden,met ANWB is de camper naar Taekema gebracht. Ze hebben de camper gerepareerd en ondanks dat de garantie van 2 weken was verlopen,hoefden we niets te betalen,wat een geweldige service.????

Hans en Lidy
28 mei 2021

service

kochten vorige maand een camper bij de firma Taekema. Bij thuiskomst bleek een kap van het achterlicht los en zodoende ontstond er condens binnenin. Na overleg en I.v.m. de afstand in onze woonplaats laten repareren en vervolgens zonder problemen afgehandeld.
Heel fijn, een zeer positieve beoordeling waard.
Els en Herman Veen

E.M.Veen - de Haas
28 mei 2021

Klantvriendelijk

Vandaag konden we onze camper ophalen. We zijn super tevreden over de mannen bij Taekema.Toen we paar weken geleden hier kwamen konden we in alle rust campers bekijken,wat veel keuze in allerlei prijsklasses,geen hijgende verkoper in onze nek. En vandaag dus onze camper opgehaald,helemaal nagekeken,wat nodig was is vervangen zonder extra kosten. Wat een service,ik raad iedereen aan om hierheen te gaan.

Hans en Lidy
16 april 2021

service en garantie

We hebben vorig jaar een 2e hands camper bij Taekema gekocht. Uiteraard zijn er altijd wat zaken aan een 2e hands camper en die werden netjes binnen de garantie opgelost. Dat mag je van iedere dealer verwachten.
Maar zelfs ook vlak na de garantieperiode, kwamen er nog wat issues naar boven. Ook deze werden wederom netjes opgelost en sommige mocht ik zelfs bij mij in de buurt (Taekema ligt >200 km van mijn woonplaats af), laten herstellen op kosten van Taekema!
Dus dat je ver weg woont van deze dealer, hoeft geen rol te spelen.
Het is echt een meer dan een normale klantvriendelijke dealer.

Harry Wijnhoven
25 maart 2021

Chausson Allegro 94

De beste camperkeus maak je hier, was onze eerste stop opzoek naar een Camper. We vonden hem meteen hij heeft alles wat we graag wilde! Prachtig bedrijf eerlijk en erg behulpzaam. We vonden wat kleine dingen en die werden direct gemaakt. Onze volgende Camper gaat hier ook zeker vandaan komen … dank jullie wel… een wereld bedrijf!

Linnemans Willekes
12 december 2020

Chausson Allegro 94

Onze eerste stop opzoek naar een Camper was bij Taekema en we vonden hem direct. Alles wat op ons verlanglijstje stond heeft deze Camper. Na een lang weekend weg hadden we 2 kleine dingetjes en die zijn direct verholpen! Mooi bedrijf met vriendelijk en eerlijke medewerkers. De volgende Camper gaan we ook zeker hier score!

Linnemans Willekes
12 december 2020

Keurige service en vriendelijke ontvangst goed geholpen super

Vriendelijke mensen goede service fantastisch geholpen kom er zeker weer

Cees Nieuwenhuis
30 oktober 2020

Koop en service

Weinsberper gekocht waren een paar kleine problemen mee zijn keurig opgelost vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen super kom er zeker weer top bedrijf

Cees Nieuwenhuis
30 oktober 2020

Prima service

Camper ingeruild bij Teakema. Afhandeling van een aantal kleine gebreken keurig netjes en vlot verholpen.

Krol
24 oktober 2020

Fijne afhandeling

In september 2020 een TEC camper gekocht en vandaag opgehaald. Fijne uitleg gehad.
Erg klantgericht en alle afspraken zijn na gekomen, ga zo door.

J.Geerts
23 oktober 2020

Klantgericht

Ben geen klant van taekema campers. Genieten van een vakantie in eigen land, in de omgeving van Sneek. Helaas viel de stroom van onze camper uit. Even langs bij hun. Werd niet alleen zeer gastvrij en klantgericht benaderd, maar ook zeer deskundig. Een groot voorbeeld voor andere bedrijven.

Koetsveld
10 september 2020

Geweldige service

Februari 2020 een Dethleffs globebus gekocht uit 2007.
Er waren bleek later wat kleine problemen.
Na tel.contact was het niet nodig om daar naar toe te rijden,maar werd er na het mailen van de rekening gewoon betaald.Vind dit een zeer goede service en scheelt ons veel km.Vind Taekema een prettig bedrijf ,en zou evt.volgende camper er zo weer kopen .Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Fam.van.Beek
26 augustus 2020

Wat een service

Wij hebben een maand geleden een camper gekocht bij Teakema campers. Omdat wij een piepend geluid hoorde even telefonisch contact opgenomen met hen, omdat “even” langs gaan wat omslachtig is ivm de afstand van onze woonplaats en Gorredijk. Na wat heen en weer bellen, zijn we gezamenlijk tot een top oplossing gekomen. Wij kunnen weer met een gerust hart veilig de weg op, dankzij de geweldige service en meedenken van dit bedrijf. ????????????

MT
14 augustus 2020

Service

We hebben een camper gekocht.
Bij Teakema en we zijn tevreden voor de goede service is voor ieder een aanrader.is een top bedrijf.
En ze zijn ook zeer behulpzaam.
Ik geef ze een 9.
Simon Hoekstra Leeuwarden.

S.K.Hoekstrasimonhoe Geen
10 augustus 2020

prima bedrijf

fijne ervaringen met het team van Taekema,
vlotte garantie afhandeling.

juliias van der werf
15 juli 2020

Tevreden over afhandeling

December 2019 camper gekocht en gisteren kunnen ophalen.
Ivm ons vervoer zijn wij door de een collega bij het station opgehaald,
Erg klantgericht en alle afspraken zijn na gekomen, ga zo door mannen

Wanda nieman
19 januari 2020

HdV

gisteren een camper gekocht bij taeke taekema. bijzonder deskundig en prettig, veel complimenten! 4 campers verkocht gisteren, ……. pffff jullie doen iets heel goed! tja, en nu enige weken wachten op de aflevering, want de camper krijgt nog een motorbeurt, apk, volledige campercheck en garantiekeuring, veel vertrouwen en maar een paar weken geduld hebben, tot spoedig oant sjen in gorredijk ; – ))

HdV
19 januari 2020

Prijs/kwaliteit garantie en perfecte service

In mei 2019 bij Taekema een camper gekocht die aan alle verwachtingen voldoet. We hebben de camper naar volste tevredenheid bij Taekema in onderhoud. Wij zijn woonachtig in Zwolle en gebruiken naast de camper vooral de trein. Het halen en brengen van en naar het NS station in Heerenveen is nooit een probleem. Een mooi voorbeeld van de goede service. We zijn erg te spreken over de geleverde kwaliteit en de prijsvoering.

André ten Caat TenDoc
16 januari 2020

Aankoop camper

Op 2e kerstdag onze 1e Hymer aangeschaft en de camper begin januari geleverd gekregen. Alles naar wens en fijne mensne.

Druk wiersma
3 januari 2020

aanschaf camper

Blij met de aankoop van onze LMC,
vriendelijk en kundig geholpen door Taekema,
vanwege hun 10-jarige bestaan geven ze 1000 euro korting
dit was mooi meegenomen.

De vries
6 november 2019

Camper 2009

Half jaar geleden camper gekocht en we zijn er heel blij mee . ALLE mankementen en klachten werden tot in de puntjes verbeterd . Wij kunnen Taekema dan ook een ieder aanraden.

Boomsma
30 augustus 2019

inruil

2 jaar geleden onze eerste camper gekocht,
afgelopen jaar een nieuw model aangeschaft,
zeer tevreden over Taekema.

hendriks
17 mei 2019

Aflevering camper

Gisteren onze eerste camper ooit opgehaald bij Taekema. We zijn opgehaald in een luxe voertuig vanaf station Heerenveen. Taekema heeft ruimschoots (zo’n 3 uur) de tijd voor ons genomen om alles uit te leggen wat we moesten weten in een ontspannen sfeer. Voordat we wegreden bleek er ook nog een leuke attentie op de bijrijdersstoel te liggen. Ga zo door!!

Reimerink
27 maart 2019

aankoop 1e camper

Erg blij met de aankoop van mijn 1e camper, duidelijke website, veel keus en goed advies gekregen, inruil van mijn speedboot was ook geen probleem

J.H Grijmans
1 februari 2019

Service

In augustus hebben wij onze eerste camper gekocht bij Taekeman. Wij zijn zeer tevreden over de service van Taekema. Al is de camper 15 jaar oud, alles wat niet goed was werd vervangen, zelfs een nieuwe koelkast.
Super heten bedankt!!!
Rita

Rita van Doorn
26 oktober 2018

garantie

Garantie is hier echt garantie taekema bedankt top!

baarda
24 augustus 2018

Toe aan een nieuwe

8 jaar geleden hebben wij onze eerste camper hier gekocht! Na 8 probleemloze jaren hebben wij dan ook weer hier de camper ingeruild bij een recenter model! Wij zijn super tevreden…

Jaap en Margret
23 augustus 2018

Tevreden klant

Alles netjes volgens afspraak nagekomen. We zijn erg tevreden met de bus. Heren bedankt en wie weet tot ziens!

GHH
19 augustus 2018

camperlife

Na jaren weer een campertje gekocht.. “vintage” Hymer b544 ’88
Precies wat we willen.. Top.
Fijne mensen en service.

Mulder
22 juli 2018

camperkeuring

Elders particulier een camper gekocht en wou deze voor de zekerheid even na laten kijken op vocht en gaslekkage,
we konden snel bij Taekema terecht en zijn prettig geholpen.

van schaik
4 juli 2018

Ruime keuze en wisselende voorraad!

We hebben nog niks bij jullie gekocht,
maar wij vinden het ruime aanbod en de enorme omloop snelheid van de voorraad erg fijn, we kunnen op deze manier mooi ons rustig orienteren!

Tinus de Bree
17 juni 2018

van Achter

We zijn onwijs blij met onze Adriatik. Keurige service Taekema bedankt

van Achter
17 juni 2018

c. vd Belt

c. vd Belt
15 juni 2018

Van zoelen

Het team van Taekema Campers
Staat altijd voor ons klaar.
De Friese en nuchter manier van zakendoen siert jullie.
Dit is onze 3e camper ondertussen alweer, en elke keer als ik langs kom verbaas ik mij hoe mooi en groot jullie zaak in korte tijd is geworden! Petje af! Groetjes Wim.

Van zoelen
2 juni 2018

reparatie

Erg tevreden over de service van de werkplaats van Taekema Campers,
zonder te bellen langs gereden omdat onze accu op onze vakantie kortsluiting maakte, Taekema kon ter plekken een nieuwe accu monteren!

Steneker
2 juni 2018

Aanschaf 1e camper

Hallo Team van Taekema, Wij staan nu in Portugal met onze eerste camper en willen
even vertellen dat alles naar wens is, wat fijn dat jullie telefonische nog het één en ander konden toelichten over de bediening van de boiler. groetjes fam de Kraai.

Hylke en Tea
16 mei 2018

Familie Verbeek

Familie Verbeek
10 mei 2018

G. Khalid

Met ons gezin een mooie Chausson gekocht
fijne mensen met goede service.

G. Khalid
19 maart 2018

aanschaf 1e camper

Fijne ervaring met Taekema,
tot snel bij de volgende apk en campercheck

Van kraalbouw
14 maart 2018

Heesbeen

Op aanraden van de NKC bij Taekema gekeken en onze huidige camper ingeruild voor één met een vastbed een een
turbodiesel motor. Groetjes, fam Heesbeen

Heesbeen
5 februari 2018

Heesbeen

Op aanraden van de NKC bij Taekema gekeken en onze huidige camper ingeruild voor één met een vastbed een een
turbodiesel motor. Groetjes, fam Heesbeen

5 februari 2018

kalfsbeek

Vorig jaar onze eerste camper aangeschaft,helaas ging onderweg de dynamo stuk.
Na telefonische contact met Taekema mocht ik de reparatie bij onze garage in de buurt laten maken.
fijne en correcte afhandeling.

kalfsbeek
3 februari 2018

R. Uithof

R. Uithof
14 december 2017

Erik Jonker

Erik Jonker
29 november 2017

van der ploeg

Vorig jaar onze camper gekocht,
ze hebben veel keus en rekenen geen afleverkosten,
ook is de garantie en service uitstekend. tot volgend jaar bij de apk.

van der ploeg
18 november 2017

T. Brenningmeyer

Na aanleiding van een tip van de NKC, Taekema campers in Gorredijk bezocht. Een ontzettend ruim aanbod en vakkundig door de heer Taekema geholpen en onze eerste camper aangeschaft.
Groet T. Brenningmeyer.

T. Brenningmeyer
2 november 2017

Gauke krikke

Na jarenlang een hoveniersbedrijf te hebben gerund nu eindelijk met pensioen en heerlijk genieten van onze aangeschafte camper.

Gauke krikke
5 oktober 2017

W. Kelder

W. Kelder
15 september 2017

Fam. Tempelman

Mooi bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fam. Tempelman
9 augustus 2017

W. de Vogel

Een mooi en dynamisch bedrijf met een ruim aanbod.

W. de Vogel
2 juli 2017

Aanschaf 2e camper

Taekema, Erg tevreden over onze inmiddels 2e aangeschaft camper.
Hele fijne inruil constructie waardoor we in korte tijd konden ontdekken welke indeling het beste bij ons paste. Fam de Vries.

Jaap de Vries.
29 mei 2017

Fam. Poolman

Afgelopen zomer onze tweede camper bij Taekema Campers gekocht. We zijn erg tevreden. Taekema Campers biedt goede service en kwaliteit. In het voorjaar komen wij terug voor de campercheck. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

Fam. Poolman
24 april 2017

Richard Vos

Nadat we enkele jaren een camper hebben gehuurd, nu onze eigen camper aangeschaft bij Taekema Campers. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Richard Vos
16 april 2017

Klaas de Boer

Klaas de Boer
6 maart 2017

inkoop

Hoi Taeke, We hebben het contact en de afhandeling met jou als erg prettig beschouwd.
Door ziekte moest ik mijn camper helaas verkopen.
Na het invullen van het inkoop formulier op de site belde Taekema Campers ons en deed een reëel bod. We kregen bij het brengen gelijk een vrijwaring en geld op onze rekening. succes met je mooie bedrijf.

Jaap van overwijk
3 maart 2017

Inge Broekman

Inge Broekman
11 februari 2017

Herman Kuipers

Net terug van onze eerste vakantie met de camper, gekocht bij Taekema Campers. Wij hebben genoten en zijn erg tevreden over de service die Taekema Campers heeft geboden tijdens de aankoop.

Herman Kuipers
9 augustus 2016

Fam. v/d Hulst

Een mooie camper gekocht bij Taekema Campers. Wij zijn zeer tevreden over de nette en snelle aflevering.
Wij komen zeker terug bij Taekema Campers!

Fam. v/d Hulst
10 mei 2016

Van louw

Geachte heer Taekema, We zijn al jaren erg tevreden en hebben afgelopen zomer onze 2e camper aangeschaft, en we kregen een zeer nette inruilprijs voor de oude camper terug.

Van louw
19 maart 2016

Hoi Taekema,

2013 was het jaar dat wij onze 1e camper kochten
en in 2016 hebben we deze na veel tevredenheid omgeruild voor onze huidige, erg tevreden, alleen ontbrak wel de krik van de nieuwe camper

Kuipstra
17 september 2014

Fam. de Jong

Een mooi en deskundig bedrijf.

Fam. de Jong
9 juni 2014

De vries

De vries
18 april 2010

Klanten geven ons een 8,1